Šport
20 ogledov

Harrah's ne prodaja Ria

(Foto: onlineticketusa.com) Žurnal24 main
Hotel Rio podjetja Harrah's Interactive Entertainment je že leta prizorišče pokeraškega prvenstva WSOP. In bo tudi ostal. Podjetje je zavrnilo govorice, da namerava prodati Rio.

Že v začetku letošnjega poletja so po naši skupnosti začele krožiti prve govorice o tem, da naj bi se pri podjetju Harrah's Interactive Entertainment (HIE) poskušali odkrižati svojega hotela Rio, ki je med drugim tudi prizorišče vsakoletnega prvenstva WSOP. Čeprav je vsaka njihova poslovna poteza le še potrjevala te govorice, pa so se zdaj pri HIE odločili, da vendarle spregovorijo o tej zadevi in so tako v zadnji izjavi za javnost zanikali vse govorice o prodaji Ria.

Govorice o morebitni prodaji so najprej sprožili podatki o ne ravno najbolj uspešnem poslovanju igralniškega giganta, olje na ogenj pa je bil nato tudi nakup hotelske verige Planet Hollywood, čigar lasvegaški hotel so mnogi takoj videli kot novo prizorišče prvenstva WSOP.

In ravno, ko so se govorice o selitvi prvenstva in prodaji Ria umirile, so jih ponovno obudili pri portalu Pokerati, kjer so pred nekaj dnevi objavili članek o tem, da naj bi bil po poročanju njihovih dobro obveščenih virov dogovor o prodaji Ria že sklenjen. Njihov novinar sicer v članku ni zapisal, kam naj bi se prvenstvo WSOP preselilo, vendar naj bi bil prodaja hotelskega kompleksa Rio že zaključena.

Na tej točki so odgovorni pri podjetju Harrah's očitno spoznali, da bi bilo stvari okoli prodaje Ria dobro razčistiti in so tako izdali svojo izjavo za javnost, v kateri so prodajo zanikali. Ob tem so še omenili, da naj bi skrivnostni sestanki, ki so očitno nekatere napeljali na to, da utegnejo prodati Rio, pravzaprav namenjeni planiranju prihodnjega prvenstva World Series of Poker.

Po njihovih besedah naj bi bil tudi v letu 2011 kompleks Rio dom prvenstva WSOP, urejene pa naj bi bile tudi že vse podrobnosti glede finalne mize Glavnega turnirja na WSOP 2011, ki naj bi se tako kot letos odvijal v znamenitem Penn and Teller Theater.

Kot vse kaže, so bile torej govorice o prodaji hotela Rio res zgolj to – govorice, ki pa očitno v sebi ne vsebujejo niti zrna resnice. Kljub vsem zagotovilom s strani podjetja Harrah's pa mnogi še vedno verjamejo v to, da se utegne prvenstvo WSOP že v kratkem seliti na drugo lokacijo. A če imajo prav slednji, bo pokazal šele čas, glede na to, kako stvari trenutno stojijo, pa bo za potrditev njihovih tez zagotovo treba počakati vsaj še leto ali dve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.