Šport
21 ogledov

Hellmuth napisal e-knjige

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Phil Hellmuth nadaljuje svojo izdajateljsko dejavnost. Tokrat je svojim oboževalcem ponudil serijo petih elektronskih knjig, v katerih je popisal igre, ki so najbolj zaznamovale njegovo kariero.

Za tiste, ki si želite poker modrosti Phila Hellmutha, 11-kratnega zmagovalca WSOP-turnirjev, naj povemo dobro novico. Phil je izdal serijo poceni e-knjig, v katerih je analiziral tiste igre, ki so najbolj zaznamovale njegovo kariero.

Serija je poimenovana Legendarne poker igre Phila Hellmutha in vsebuje pet kratkih e-knjig, od katerih ima vsaka vsaj 22 strani. Cena za eno knjigo je 2.99 $. Trenutno so knjige dosegljive le na iBookstore.com, vendar bodo v kratkem ponujene tudi pri drugih ponudnikih. Naslovi knjig so:

  • Phil in pocket pari
  • Phil blefira in je blefiran
  • Hellmuth vs. Chan
  • Phil’s odlične WSOP igre
  • Phil izgubi 5 iger … in živi in se uči!


Hellmuthove najbolj znane prejšnje knjige so Play Poker Like the Pros, Deal Me In, Read 'em And Reap (z piscem Joe Navarro) ter še nekatere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.