Šport
21 ogledov

Hellmutha zmešala "Lady Gaga"

(Foto: phil-hellmuth.net)
1/2
Žurnal24 main
Kot velik ljubitelj atrakcij (in svojega ega) Phil Hellmuth iz svojega prihoda na prizorišče Glavnega turnirja WSOP vedno rad naredi pravi šov. Tokrat je pripeljal imitatorko Lady Gaga, vendar ...

Prav nič drugače ni bilo v nedeljo, ko je napočil čas za otvoritveni dan Glavnega turnirja WSOP-Europe, a se je, za razliko od prejšnjih let, famoznemu enfant terrible pokra njegov veličastni prihod tokrat rahlo zalomil.

Njegov celoten veličastni prihod na prizorišče (z zelo zanimivimi komentarji) pa si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.

Glede na to, da se prvenstvo odvija v Londonu, je Phil Hellmuth v svoj prihod seveda vključil tudi tipičen britanski rdeč dvonadstropni avtobus, pravi mali orkester ter cel trop plesalk. Ko je bilo vse na mestu, je orkester zaigral znani napev in imitatorka Lady Gaga se je začela zibati ter nazadnje peti pesem Poker Face, preden se je iz avtobusa vendarle prikazal sam veliki Phil Hellmuth.

Po nekaj podpisanih avtogramih in obveznih fotografijah se je Hellmuth v družbi "Lady Gaga" vendarle odpravil na prizorišče Glavnega turnirja, a pri tem očitno zgrešil vhod, saj je namesto v igralnico vstopil v kino!?! Svojo napako je Američan seveda hitro popravil, a ga je ta očitno tako zmedla, da se tudi med igro ni mogel zbrati in je svoj pohod na naslov končal že po nekaj urah igre.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.