Šport
18 ogledov

Hercogova naprej po trdem boju

Polona Hercog je že v tretjem kolu turnirja v Budimpešti. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Polona Hercog se je v Budimpešti na turnirju serije WTA prebila že v tretje kolo, potem ko je bila v drugem po trdem boju boljša od Cataline Castano. Klepačeva izpadla med dvojicami.

Slovenska teniška igralka Polona Hercog nadaljuje uspešne nastope v posamični konkurenci turnirja WTA v Budimpešti. Hercogova je v drugem kolu s 4:6, 6:4 in 6:4 premagala Kolumbijko Catalino Castano. V tretjem kolu se bo osma nosilka pomerila z boljšo iz dvoboja med Švicarko Patty Schnyder in prvopostavljeno Rusinjo Aliso Klejbanovo.

Hercogova je napredovala po trdem boju, ki je trajal več kot dve uri in pol. Slovenka je tako v medsebojnih dvobojih s Kolumbijko še izboljšala izkupiček, saj je vknjižila že tretjo zmago v četrtem dvoboju.

Klepačeva že spakirala
Andreja Klepač je že končala nastope v Budimpešti. Klepačeva je skupaj z Avstrijko Sandro Klemenschits v drugem kolu dvojic morala priznati premoč prvima nosilkama, Romunki Sorani Cirstea in Španki Anabel Medina Garrigues, ki sta slavili z 2:6, 6:3 in 10:7.

Budimpešta, WTA, 2. kolo (posameznice:

Polona Hercog (Slo/8) : Catalina castano (Kol) 4:6, 6:4, 6:4

Budimpešta, WTA, 2. kolo (dvojice):


Sorana Cirstea/Anabel Medina Garrigues (Rom/Špa/1) : Andreja Klepač/Sandra Klemenschits (Slo/Avt) 2:6, 6:3, 10:7

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.