Šport
19 ogledov

High Stakes Poker tudi v 3D

(Foto: jamiegold.ne) Žurnal24 main
Le še nekaj dni nas loči od premiere 7. sezone ene najbolj priljubljenih pokeraških oddaj na svetu – High Stakes Poker. Te dni pa so producenti predstavili še zadnjo novost, povezano z novo sezono.

 Nikar ne skrbite, naknadno ni prišlo še do novih odpovedi ali menjav v zasedbi, pač pa bo nova sezona, ki bo že 26. februarja prišla na naše male ekrane deležna ene pomembne novosti in sicer bo dosegljiva tudi v 3D-tehniki. V zadnjem času je 3D tehnologija preplavila splet, saj se je predvsem po zaslugi filma Avatar, hitro razširila po svetu filma, po zaslugi novih televizorjev, ki omogočajo ogled 3D-filmov in oddaj, pa se je preselila tudi v naše domove.

Do sedaj so se ga producenti televizijskih vsebin sicer še precej otepali, a kot kaže se utegne tudi to v kratkem spremeniti. V tem pogledu pa utegne zgodovino pisati prav poker, saj je letošnja sezona serije High Stakes Poker, sploh prva televizijska serija, ki je bil v celoti posneta z uporabo 3D-kamer. Da je bilo to mogoče, sta zaslužni podjetji DirecTV ter Panasonic, ki sta s svojimi izkušnjami poskrbela, da bodo igralci letos res dobili občutek, kot da so del dogajanja za slovito HSP-mizo. A brez skrbi, samo zato ker je bila oddaja posneta tudi v 3D-formatu, še ne pomeni, da bomo zato vsi gledalci, ki nimamo dostopa do tovrstne tehnologije, letos ostali brez svoje doze HSP-ja. Oddaja bo namreč širšim množicam še vedno dosegljiva tudi v običajnem formatu katerega smo vsi vajeni, medtem ko bo njena 3D-različica dosegljiva le na DirecTv-jevemu kanalu n3D (ter kasneje verjetno tudi na spletu).

Zaenkrat ljubitelji serije nad novostmi, ki so jih producenti pripravili za letošnjo sezono, niso bili ravno navdušeni, a morda utegne biti prav 3D slika, v sodelovanju z dobro igro seveda, tista, ki bo vsaj nekoliko popravila vtis 7. sezone serije High Stakes Poker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.