Šport
13 ogledov

Hincapie v Nemčijo

Ameriški kolesar George Hincapie (v sredini) je podpisal pogodbo z nemški moštvo Žurnal24 main
Američan George Hincapie bo očitno vendarle stopil iz sence velikih zvezdnikov. Podpisal je namreč pogodbo z nemškim T-Mobilom.

Ameriški kolesar George Hincapie, "vodonoša" rojaka Lanca Armstronga pri vseh njegovih uspehih na francoskem Touru med leti 1999 in 2005, bo kariero nadaljeval pri nemški ekipi T-Mobile. Hincapie je z Nemci danes na prizorišču svetovnega prvenstva v Stuttgartu podpisal dveletno pogodbo. Doslej je 34-letni Američan, ki med profesionalci tekmuje od leta 1994, vrtel pedala za moštva iz svoje domovine, Motorolo, Discovery Channel in US Postal.

Hincapie je deseta okrepitev T-Mobila za sezono 2008. Med preostalimi novinci, T-Mobile je sporočil, da bo imel v moštvu za naslednjo sezono 27 tekmovalcev, so še Šved Thomas Lövkvist, Italijan Morris Possoni, Španec Vicente Reynes, Američana Greg Lewis in John Devine, Nemec Tony Martin in Norvežan Edvald Boasson-Hagen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.