Šport
19 ogledov

Hiter konec za Hercogovo

Prejšnji teden na Kitajskem, ta teden Hercogova že igra v Avstriji. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Polona Hercog je nastope na turnirju v nam bližnjem Linzu med posameznicami končala že v prvem kolu. Andreja Klepač pa se je med dvojicami uspela prebiti v drugo kolo.

Najvišjeuvrščena slovenska igralka na lestvici WTA Polona Hercog je izpadla v prvem kolu turnirja v Linzu z nagradnim skladom 220.000 dolarjev. Po dveh urah in 16 minutah ter treh nizih jo je premagala Nemka Julia Görges s 6:4, 4:6 in 6:4. Navkljub porazu proti igralki, ki je na lestvici uvrščena dve mesti pred njo, bo Hercogova ostala v Avstriji, saj se bo preizkusila tudi med dvojicami. V prvem kolu bosta skušali prav z Nemko Görgesovo premagati prvi nosilki, reprezentančno kolegico Katarino Srebotnik in Čehinjo Kveto Peschke.

Klepačeva uspešna med dvojicami
Slovenska teniška igralka Andreja Klepač se je skupaj z Romunko Sorano Cirsteo uvrstila v drugo kolo turnirja dvojic v Linzu z nagradnim skladom 220.000 dolarjev. Premagali sta francosko-češki par Sophie Lefevre/Klara Zakopalova s 6:7 (3), 6:4 in 12:10.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.