Šport
27 ogledov

Hitro po vstopnice za Zavca

dejan zavec Saša Despot
Vstopnice za dvoboj Dejana Zavca in Bethuela Uushone, ki se bo 24. marca odvil v mariborski dvorani Tabor, so že v prodaji. Po ugodnih cenah (20, 30 in 35 evrov) jih je mogoče dobiti na bencinskih servisih Petrola (in še nekaterih mestih) ter preko spleta.

Zanimanje za vstopnice je veliko, organizatorji pa pričakujejo, da bo dvorana Tabor, ki za boksarski obračun lahko sprejme okoli 3.500 ljudi, polna do zadnjega kotička. Zanimivo je, da je tisoč vstopnic že pošlo, še preden se je redna prodaja sploh začela (pokupil jih je fan club Dejana Zavca, navijaške skupine itd.).

Cene vstopnic za dvoboj med nekdanjim svetovnim IBF prvakom in afriškim velterskim WBO prvakom so sicer nadvse privlačne. Skoraj 60 odstotkov kapacitete dvorane namreč pokrivajo vstopnice po 20 evrov, za 30 oziroma 35 evrov pa so na voljo vstopnice na spodnjih tribunah, ki imajo odlično pozicijo. Vstopnice so na voljo na bencinskih servisih Petrola, v mariborskem Europarku, celjskem Citycentru, ljubljanskem Cityparku, dvorani Tabor in dvorani Tivoli v Ljubljani ter na spletni strani Eventima.

Kot zanimivost velja dodati, da dvoboj med Zavcem (31 zmag, 18 s KO, 2 poraza) in Uushono (25 zmag, 8 s KO, 1 poraz, 1 neodločen) odmeva tudi v tujini. Ravno pred nekaj dnevi je Dan Rafael (ESPN), eden najbolj cenjenih svetovnih boksarskih novinarjev, objavil absolutno lestvico v velterski kategoriji, kjer Dejan Zavec zaseda visoko 5. mesto (pred njim so le Mayweather, Pacquiao, Ortiz in Berto). Rafael je ob opisu dodal, da Dejana čaka dvoboj proti Namibijcu Uushoni, slovenskemu šampionu pa je  preko Twitterja tudi osebno zaželel srečo pri 'comebacku'.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.