Šport
49 ogledov

Hokejista vklenili med tekmo

olivier marcotte Reševalni pas/Twitter
Na tekmi mladinske hokejske lige sta si v lase skočila hokejist in sodnik. Delilec pravice je srboriteža obvladal šele s pomočjo kolegov, ki so 21-letnika pridržali do prihoda policistov.

Pretepi na hokejskih tekmah so nekaj povsem običajnega, precej redkeje pa na ledu pride do fizičnega obračunavanja med sodnikom in hokejistom. Nekaj takšnega se je zgodilo na tekmi mladinske hokejske lige v kanadskem Quebecu, kjer se je fizični obračun končal z aretacijo 21-letnega Olivierja Marcotteja.

Vse skupaj naj bi se začelo po tem, ko je mladi hokejist sodnika pljunil v obraz. Delilcu pravice so na pomoč priskočili kolegi, ki so Marcotteja pritisnili k tlom in ga zadržali do prihoda policije. Možje v modrem so mladeniča vklenili in odpeljali na policijsko postajo, kjer je ostal nekaj ur.

Marcotte pa jo bo, kot kaže, odnesel brez posledic, saj je policija sporočila, da je primer zaključen, če se sodnik ne bo odločil za uradno prijavo, kar se, vsaj za zdaj, še ni zgodilo.

Predsednik mladinske lige Junior AA League Serge Campeau incidenta ni želel komentirati, dejal je le, da liga takšnih reči ne odobrava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.