Šport
249 ogledov

Hokejisti pod tuš z blondinko

Sabrina in hokejisti v akciji. (Foto: 24sata)
1/2
Žurnal24 main
Kdo ne bi bil hokejist ekipe Frankfurt Lions? Ko odigraš tekmo, si lahko odpreš pivo, pod tušem pa se ti pridruži še mična 21-letna blondinka Sabrina. Tako se proslavlja zmaga!

Po zmagi nad Hammom (4:2) so hokejisti Frankfurt Lions potrdili uvrstitev v nemško Oberligo (3. liga), veselje pa se je hitro preselilo v slačilnice. Lokalni Radio Energy je namreč poskrbel, da je hokejske junake pod tušem pričakalo prav posebno presenečenje. Izmed 18 prijavljenih deklet so izbrali 21-letno domačinko Sabrino, ki je privolila v skupinsko tuširanje.

"Zame je bila to predvsem dobra šala. Vedno sem si želela storiti nekaj norega, nekaj, o čemer bi lahko kasneje pripovedovala svojim vnukom," je kasneje za Bild razlagala svetlolasa navijačica. Njen obisk pa v slačilnici bojda ni izzval le pozitivnih odzivov, a hokejisti, ki so se ji pridružili pod tušem, so se več kot očitno dobro zabavali. "To je bila izjemna dogodivščina," je še pristavila Sabrina. Verjamemo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.