Šport
25 ogledov

Hokejsko SP: vstopnice pošle v treh urah

Košarka v dvorani Stožice Žurnal24 main
S HZS poročajo o izjemnem zanimanju za ogled tekem SP v hokeju na ledu Divizije I, ki ga bo aprila letos gostila dvorana Stožice. Prvi kontingent vstopnic je pošel v dobrih treh urah, nov del dragocenih koščkov papirja bo na prodaj od petka dalje.

Hokejska zveza Slovenije (HZS) bo v petek, 27. januarja, ob 13. uri, pričela s prodajo drugega kontingenta vstopnic za prihajajoče svetovno prvenstvo (SP) v hokeju na ledu Divizije I, ki bo od 15. do 21. aprila 2012 potekalo v ljubljanski dvorani Stožice. Na prodaj bo dva tisoč vstopnic, hokejski navijači bodo lahko kupili vstopnice za celoten turnir (vseh 15 tekem) ali Nacionalni paket Slovenije za vse tekme slovenske reprezentance (5 tekem). Paketna prodaja bo trajala 14 dni oziroma do 7. februarja.

Za prodajo drugega kontingenta vstopnic so se na HZS odločili zaradi izjemnega zanimanja in zaradi odlične prodaje prvega kontingenta vstopnic prejšnji petek, ki so bile razprodane v dobrih treh urah.  Zaradi naknadne odločitve o prodaji drugega kontingenta vstopnic so se na HZS odločili za nov datum pričetka prodaje vstopnic za posamezne tekme – te bodo na prodaj od 10. februarja. Najcenejše vstopnice za eno tekmo stanejo šest, najdražje pa do 20 evrov (za mlajše od 15 in starejše od 65 let pa štiri oziroma do 12 evrov).

Na letošnjem svetovnem prvenstvu bosta sodelovali dve sosednji državi, Avstrija in Madžarska. Zaradi tega vlada precejšnje zanimanje za prvenstvo tudi pri naših sosedih. Ker na HZS želijo omogočiti predvsem bučno podporo Risom, bo za gostujoče navijače na tekmah z reprezentanco Slovenije na voljo največ dva tisoč vstopnic. Na ostalih tekmah teh omejitev ne bo. Cene za Nacionalni paket (vse tekme slovenske reprezentance) segajo od 24 do 80 evrov, za mlajše od 15 in starejše od 65 let pa od 15 do 48 evrov. Vstopnice za celoten turnir so na voljo od 36 do 120 evrov (za mlajše od 15 in starejše od 65 let od 22 do 72 evrov).

Vstopnice bodo v prodaji na vseh prodajnih mestih in spletni strani Eventima in na Petrolovih bencinskih servisih.

Komentarjev 1
  • zic 15:47 25.januar 2012.

    nej ne bašejo, smo tja prišli in so imeli le 60 kart na razpolago...basovci eni, le kdo vam bo verjel...najprej plačujte igralce, ki puščajo srce na ledu in iz sebe delajo bedake...če nbimajo premožnih staršev, se lahko po koncu kariere ...prikaži več zapišejo klošarjem!!! banda menežerska, vse za svojo rit, še malo pa bom poimensko vse imenoval!!!