Šport
39274 ogledov

Hrvaški borec knockoutiral sodnika

Antonio Plazibat Profimedia
Sodnik dvoboja jo je skupil po udarcu Hrvata.

Hrvaški kickbokser Antonio Plazibat se je v boju za začasnega svetovnega prvaka v težki kategoriji serije Glory pomeril z nigerijsko-nizozemskim borcem Kevinom Tariqom Osarom. 

Prvi zelo zanimiv dogodek na dvoboju se je zgodil ob koncu druge runde. Plazibat je takrat napadal tekmeca, ki se je branil ob vrveh ringa, njegov napad pa je prekinil zvonec, ki je označil konec runde. Sodnik v ringu Edward Strijkert je ob tem posredoval, skočil med oba borca, a pri tem naletel na Hrvatovo pest. Pred tretjo rundo je tako prišlo do menjave sodnika.

Dvoboj se sicer ni končal po željah hrvaškega borca, ki je imel v dvorani bučno podporo. Dvoboj je namreč potekal v Rotterdamu, kjer se trenutno nahajajo precejšnje število lhrvaških navijačev, saj se bosta v omenjenem nizozemskem mestu danes za lovoriko v nogometni Ligi narodov pomerili Španija in Hrvaška. 

Kevin Tariq Osaro je v peti rundi stisnil Plazibata v kot in ga po nekaj zaporednih udarcih tudi poslal na tla. Sodnik je začel odštevati, hrvaški borec pa se ni uspel pravočasno dvigniti. Dvoboj je bil tako predčasno zaključen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.