Šport
28 ogledov

Besni na sodnika: Podarimo nova očala

humanitarna akcija facebook lars geipel marcus helbig Facebook
Po porazu hrvaške rokometne reprezentance v polfinalu EP na Danskem se je na Facebooku pojavila skupina, ki poziva k humanitarni akciji za nakup novih očal za nemška sodnika, Larsa Geipela in Marcusa Helbiga.

Hrvaška rokometna reprezentanca je še četrtič zapored ostala brez finala na velikih rokometnih tekmovanjih. Na evropskem prvenstvu na Danskem jo je v polfinalu izločila domača izbrana vrsta, kockasti pa so odgovornost za poraz pripisali nemškima delilcema pravice, Larsu Geipelu in Marcusu Helbigu.

''Moji igralci so v polfinalu padali kot keglji. Pa to ni keglanje, ampak rokomet. Pred dnevi sem rekel, da ne bom več govoril o sodnikih, vendar se nisem mogel zadržati,'' je povedal hvaški selektor Slavko Goluža.

Kmalu po tekmi se je na socialnem omrežju Facebook pojavila skupina, ki želi s humanitarno akcijo nemškima sodnikoma priskrbeti nova očala. Po manj kot 24 urah ima stran že slabih 50.000 ''všečkov''. ''Morda nisem objektiven, toda to ni bilo običajno sojenje. S takšnimi sodniki nismo mogli zmagati,'' je dodal hrvaški reprezentant Igor Vori.

Komentarjev 2
  • texpower007 19:54 25.januar 2014.

    sem Hrvat, gledal celo tekmo ampak realno povem: za ispad so si krivi SAMI. Sodniki so res slabo sodili to je res, ampak niso pa oni odločili tekme. Dva gola prednosti, dva igralca več so imeli na začetku drugega polčasa ...prikaži več in tega niso znali izkoristit, ravno napsortno, danci so dali 3 komada in prevzeli vodstvo. Realno, če bi takrat naredili razliko +6, dancom nebi bilo več pomoči. Čupić je zgrešil penal in dva zicera, to jih je pokopalo in pika

  • vico 19:01 25.januar 2014.

    lejte hrvati tak je sport ce bi bli bolsi nebi tut sodniki nc praskal po svoje...sej ste dobri pac ni slo naprej.pa drugic