Šport
36 ogledov

Hrvati pripravljajo nov incident?

Divjanje hrvaških navijačev EPA
Hrvaški navijači naj bi po izgredih na tekmi v Saint-Etiennu pripravljali načrt za prekinitev tekme zadnjega kroga v Bordeauxu.

Hrvaški huligani so po četrtkovi tekmi med kockastimi Češko osrednja tema evropskega prvenstva v Franciji. 

Prah po incidentu, ki so ga radikalni navijači naše južne sosede zakuhali na obračnu drugega kroga skupine D, se še ni dobro polegel, na obzorju pa je nov šok za hrvaško izbrano vrsto in njene navijače. 

Facebook profil z imenom Torcida Split 1950, ki ima več kot 40.000 sledilcev, je namreč objavil domnevni načrt za prekinitev tretje tekme skupinskega dela v Bordeauxu. Tekma med Španijo in Hrvaško bo v torek ob 21. uri na stadionu Nouveau Stade de Bordeaux.

Sodeč po komentarjih pod sliko je načrt za prekinitev lažen in služi le kot sredstvo provokacije. A hrvaški mediji se upravičeno sprašujejo o legitimnosti morebitne grožnje, saj je bil podoben načrt na isti strani objavljen tudi uro in pol pred začetkom tekme s Češko.

Hrvati upajo, da bodo varnostne službe naredile vse, da bi preprečile morebitne incidente v Bordeauxu. 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.