Šport
21 ogledov

HSP brez profesionalcev?

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Za ljubitelje ene najboljših televizijskih serij imamo slabe novice. Obstaja verjetnost, da v novi sezoni serije High Stakes Poker ne bomo gledali profesionalcev.

To so Tom Dwan, Patrik Antonius, Phily Ivey in mnogih drugih vrhunskih poker igralcev, ki spadajo pod okrilje spletne strani Full Tilt Poker. Snemanje sedme sezone je že bilo enkrat preloženo, zato v javnost še zmeraj ni prišel seznam igralcev, ki bodo nastopali v njej. To bi se naj zgodilo v kratkem. Očitno tudi letos napovedi za High Stakes Poker niso najboljše. Že lani je bila serija deležna določenih kritik. Gledalcem ni bilo všeč, da se ni več pojavil AJ Benza, ki ga je nadomestila Kara Scott. Brez Benze je bilo tudi sicer izvrstnemu Gabe Kablanu marsikdaj težko komentirati.

Član ekipe profesionalcev, ki nastopa za PokerStars, Barry Greenstein, je na forumu 2+2 pojasnil, da je govoril s producentom oddaje Mori-jem Eskandari-jem. Ta mu je povedal, da so odgovorni pri Full Tilt Pokru proti temu, da bi se njihove zvezdniki pojavili v oddaji, ki je sponzorirana s strani PokerStars. PokerStars in Full Tilt Poker sta že dolgo časa največja rivala na področju spletnega pokra. Barry pravi, da mu to ni všeč, saj bi tako on, kot ljubitelji pokra širom sveta za mizo radi videli vse najboljše tekmovalce.

Očitno je PokerStars kupil tudi pravice za predvajanje prejšnjih sezon High Stakes Pokra. Te se bodo predvajale na Pokerstars.tv. V teh zgodnjih epizodah HSP mnoge zvezde igrajo brez sponzorskih našitkov, kar zagotovo ne ustreza Full Tilt Pokru.

Produkcijska hiša Mori Eskandari's Poker PROductions ni želela dati izjav na to temo. Prav tako pa nobene izjave nismo dobili s strani GSN Channel. Kakorkoli že je, rivalstvo med PokerStars in Full Tilt Poker ni nič novega. Ne smemo pozabiti, da igralci, ki imajo pogodbo s stranjo PokerStars več niso gostje oddaje Poker After Dark, ki jo sponzorira Full Tilt Poker.

Sedaj lahko le še čakamo, kako se bodo odločili odgovorni in le čas bo prinesel resnico o tem, kdo bo res igral v HSP. Ali bodo to kaki novinci, ali pa stari mački High Stakes Pokra, katere si ljubitelji zaslužimo, da jih vidimo v največji akciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.