Šport
73 ogledov

Hud spor Balotellija in Buffona

balotelli španija prvak italija euro 2012 EPA
Kontroverzni Mario Balotelli se je po koncu finala evropskega prvenstva in visokem porazu proti Španiji z 0:4 znašel v hudem prepiru s kapetanom Gianluigijem Buffonom.

Slovita La Gazzetta dello Sport piše, da je Mario Balotelli le nekaj trenutkov po koncu finalnega obračuna v Kijevu hitro zapustil zelenico, kar se je lepo videlo tudi na televizijskih sprejemnikih. Napadalec Manchester Cityja se je pozneje vrnil na igrišče in počakal do konca zaključne ceremonije. Balotelli med podelitvijo priznanj ni skrival razočaranja nad razpletom zadnjega srečanja na 14. evropskem prvenstvu. Po prihodu v slačilnico pa je Super Mario dokončno eksplodiral. Kontroverzni napadalec je za neuspeh v finalu okrivil nogometaše Juventusa, ki so bili v reprezentanci v večini.

Balotelliju se je po robu hitro postavil kapetan Gianluigi Buffon, ki sicer nastopa ravno za Juventus. Buffon po poročanju Gazzette ni bil nič kaj nežen do Balotellija, ki mu je v imenu celotne reprezentance in predvsem članov stare dame povedal, kar mu gre. Prepir med Buffonom in Balotellijem naj bi se vlekel deset minut. Če bo vplival na vzdušje znotraj ekipe, pa bomo izvedeli šele na naslednjih obračunih italijanske reprezentance.

Komentarjev 4
  • Rocky__ 15:48 04.julij 2012.

    cigo ti je na mami spal ko te je delal. Primitivec primitivni kako te ni sram? Zaradi takih kot si ti nas se vedno uvrščajo med balkance. Pokvarjenec pokvarjeni!

  • 1111 07:46 04.julij 2012.

    ...cigo se je najedu belega kruha...v Gano ga nazaj poslat!!!!

  • McClain 07:04 04.julij 2012.

    3 Buffoni v vratih in 10 Mariotov v napadu jih ne bi reslo, toliko slabsi so bili od Spancev. In samo nogometnemu pravilu, ki pravi da se tekma po 90 minutah konca, se lahk zahvalijo, da ni bilo 11:0