Šport
313 ogledov

Hud udarec v Melbournu

Melbourne Australian Open dvojice igrišče Epa
Že prvi krog odprtega prvenstva Avstralije v tenisu med dvojicami je bil porazen za vse štiri slovenske igralke.

V Melbournu so se danes od nadaljevanja poslovile Andreja Klepač, Dalila Jakupović, Tamara Zidanšek in Katarina Srebotnik, tako da Slovenija v drugem krogu dvojic uvodnega turnirja za veliki slam sploh ne bo imela svoje predstavnice.

Zidanškova je zaigrala v paru s Čehinjo Marie Bouzkovo, iz nadaljevanja pa sta slovensko-češko navezo izločili prvi nosilki v Melbournu, Tajvanka Su-Wei Hsieh in Čehinja Barbora Štrycova, ki sta slavili zmago s 6:3 in 7:5.

Španska dvojica Georgina Garcia Perez - Sara Sorribes Tormo je s 6:2 in 6:4 izločila slovensko-avstralski par Katarina Srebotnik - Monique Adamczak.

Že v prvem krogu OP Avstralije je obstala tudi Andreja Klepač. Enajsti nosilki Klepačevo in Čehinjo Lucie Hradecka sta s 6:4 in 6:0 premagali Japonki Nao Hibino in Makoto Ninomiya.

Za slovensko-romunski par Dalila Jakupović - Raluca Olaru pa sta bili na uvodu prvenstva dvojic usodni drugi nosilki, Madžarka Timea Babos in Francozinja Kristina Mladenović, ki sta zmagali s 7:5 in 6:3.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.