Šport
47 ogledov

Huda poškodba nekdanjega Celjana

Nikola Kojić le nekaj trenutkov po nesrečnem trku. (Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Nikola Kojić, nekdanji član Celja in Kopra, si je na tekmi španskega prvenstva med njegovo La Riojo in Puerto Sagunte huje poškodoval čeljust, ličnico in nos. Srb bo z igrišč odsoten vsaj dva meseca.

Nesreča nikoli ne počiva. To je pred nekaj dnevi na lastni koži izkusil rokometaš Nikola Kojić. Srb je na srečanju močne španske lige ASOBAL med njegovo La Riojo in Puerto Sagunte nesrečno trčil s svojim vratarjem Aginuagaldejem (oba igralca sta stekla na žogo, ko sta hotela preprečiti protinapad nasprotnega moštva) in v trenutku obležal na parketu. Le nekaj trenutkov po trku je bilo jasno, da se je Kojić huje poškodoval, saj mu je kri hitro zalila obraz, igrišče pa je zapustil na nosilih. Odlični Srb si je poškodoval čeljust, ličnico in nos, medtem ko je njegov soigralec ostal nepoškodovan. Nesrečneža so nemudoma operirali v Barceloni, operacija je trajala tri ure. Po informacijah iz Španije se Kojić počuti dobro, po prvih poročilih pa bo z igrišč odsoten vsaj dva meseca.

Začel v Zvezdi
Nikola Kojić, ki v višino meri 187 centimetrov in tehta dobrih 90 kilogramov, je profesionalno kariero začel v domovini pri Crveni Zvezdi. Leta 2004 je okrepil Cimos Koper, kjer je ostal tri sezone, nato pa je pred odhodom v Španijo igral še za Celje Pivovarno Laško.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.