Šport
17 ogledov

Hudiči še kar brez rogov

1/9
Žurnal24 main
Toronto Maple Leafs so zmagali drugič zapored, potem ko so v četrtek s 3:1 premagali New Jersey Devils, ki še kar ne najdejo poti iz krize. Za prve je bila to sedma zmaga, za druge pa že 14. poraz.

Prav vsi bodo morali pokazati več.
John MacLean
Martin Brodeur, vratar New Jersey Devilsov, nima svoje najboljše sezone. Toliko bolje pa je v noči na petek igral rezervni vratar Toronto Maple Leafsov, Jonas Gustavsson. Poškodovanega Jeana-Sebastiena Giguèrja je nadomestil z 29 obrambami. Mihail Grabovski, Phil Kessel in Kris Versteeg so dosegli vsak po en zadetek in Maple Leafs so Devils premagali s 3:1. Za Torontčane je to druga zaporedna zmaga, kar jim ni uspelo že mesec dni in so s sedmimi zmagami po 18 tekmah na skromnem 10. mestu vzhodne konference.

Boston Bruinsom je gladko zmago priboril Milan Lucic. Dal je tri gole. Gre za kanadskega Srba iz Vancouvra.

Še mnogo slabše pa gre Devilsom, ki ostajajo 14. in z vsega petimi zmagami. "To je veliko razočaranje. Ko že naredimo korak naprej, pa nato na naslednji tekmi enega nazaj. A saj se bomo še naprej trudili. Ne bomo se predali, naj bo še tako težko," je obljubil trener Devilsov, John MacLean. "Prav vsi bodo morali pokazati več." Predvsem Ilja Kovalčuk. Hokejist za sto milijonov ameriških zelencev je dal na 19 tekmah vsega pet golov. Sezona je sicer še dolga, tako da resnega preplaha v East Rutherfordu za zdaj še ni.

Liga NHL, tekme 18. 11.:

Boston Bruins : Florida Panthers 4:0
Lucic tri, Thornton

Philadelphia Fylers : Tampa Bay Lightning 7:8
Nodl, Zherdev 2, Carter, Hartnell, Briere, Meszaros; Stamkos 3, Hall, Malone, Clark, Downie, Thompson

Dallas Stars : San Jose Sharks 5:4 (v podaljšku)
Richards, Neal dva, Ribeiro dva; Nichol, Pavelski, Couture, Marleau

Toronto Maple Leafs : New Jersey Devils 3:1
Grabovski, Kessel, Versteeg; Zubrus

Montreal Canadiens : Nashville Predators 0:3
Goc dva, O'Reilly

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.