Šport
18 ogledov

Hudobin prvič zaklenil svoj gol

Anton Hudobin v ligi NHL igra šele od osmega januarja (prej v AHL). (Foto: Reute Žurnal24 main
Ruski vratar Minnesote Wild, Anton Hudobin, je prvič v karieri v ligi NHL (šele tretjič je začel tekmo) ohranil svoj gol nedotaknjen (32 obramb) in Vancouver Canucks so premagali s 4:0.

V polno so zadeli Andrew Brunette, Martin Havlat, Matt Cullen in John Madden za drugo zmago proti favoriziranemu moštvu iz kanadske Britanske Kolumbije. Wild je edina ekipa, ki je dvakrat premagala Vancouver na tekmah brez podaljška v tej sezoni. Vancouver je doživel dva poraza na treh tekmah po zmagovitem nizu, dolgem kar 17 tekem. "Smo čudna ekipa, o tem ne gre dvomiti. Nikoli ne veš, kaj lahko pričakuješ," se je po presenetljivi zmagi pošalil Brunette. Junak večera je bil čuvaj mreže Minnesote, ki so ga 8. januarja rekrutirali iz nižjega ranga prvenstva lige AHL. "Tako dobre ekipe igrajo na polno celih 60 minut, ne glede na rezultat. Ves čas igrajo najtršo možno igro in jaz sem bil pripravljen na to," je dejal Hudobin.

Liga NHL, tekme 16. 1.:

Washington Capitals : Ottawa Senators 3:1
Carlson, Chimera, Laich; Fisher

Minnesota Wild : Vancouver Canucks 4:0
Cullen, Brunette, Havlat, Madden

New York Rangers : Philadelphia Flyers 3:2
Stepan, Wolski; Leino, Carter, Richards

Chicago Blackhawks : Nashville Predators 6:3
Bolland dva, Brouwer dva, Bickell, Toews; Dumont dva, Erat

Anaheim Ducks : Edmonton Oilers 3:2
Selanne dva, Sbisa; Gagner, Paajarvi

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.