Šport
13 ogledov

Huntelaar: "Messi je 10-krat boljši od Ronalda"

Lionel Messi Cristiano Ronaldo Reuters
"Ronaldo je dober, a Messi je desetkrat bojši," je mnenje Klaasa-Jana Huntelaarja, ki po tej izjavi verjetno nima prav veliko možnosti, da bi ga portugalski zvezdnik povabil na zabavo za rojstni dan.

Nizozemski nogometni reprezentant in napadalec nemškega Schalkeja iz Gelsenkirchna, Klaas-Jan Huntelaar, je v pogovoru za nizozemsko nogometno revijo Elf Voetbal dejal, da je argentinski zvezdnik Lionel Messi veliko boljši od Portugalca Cristiana Ronalda.

"Ronaldo je dober, a Messi je desetkrat boljši," je dejal Huntelaar in dodal, da lahko Južnoameričan v majici Barcelone svoje tekmece "pretenta" na enem kvadratnem metru, medtem ko portugalski napadalec madridskega Reala za kaj takega potrebuje veliko več prostora.

Nizozemska bo na letošnjem evropskem prvenstvu na Poljskem in v Ukrajini igrala v skupini B. V njej sta tudi Nemčija in Danska, a tudi Portugalska. Huntelaarjeva Nizozemska se bo z Ronaldovo Portugalsko pomerila 17. junija v ukrajinskem Harkovu.

Komentarjev 2
  • kurt 12:12 14.junij 2012.

    Kdo pa sploh je Klaas-Jan Huntelaar?? Koji faktor je on v svetovnem nogometu? Po takšnih izjavah sodeč je res ena velika nula.

  • Manager 14:46 08.junij 2012.

    Odlicna igra, ki ti omogoca druženje z vrstniki z vsega sveta, grajenje športnih objektov, dvorane, trgovanja z igralci, lahko se zanašate tudi na lastno šolo... in še mnogo vec! Pridruži se tudi ti.http://www.powerplaymanager.com/r788