Šport
28 ogledov

Ibrahimović ima novega

Zlatan Ibrahimović se je takole kobacal v svojo novo ljubezen – enza ferrarija. Žurnal24 main
Za Zlatanom Ibrahimovićem je po multimilijonskem prestopu k Barceloni povprečna sezona, na koncu katere je celo izgubil mesto v prvi enajsterici. Na to je pozabil z novim ferrarijem.

Če pozornosti že ne zbuja s svojimi igrami, je Zlatan Ibrahimović poskrbel, da se o njem v Barceloni govori vsaj zaradi nečesa drugega. Gre za njegovo novo prevozno sredstvo, ki je poskrbelo za kar nekaj debelih pogledov pred Barçinim trening kompleksom Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Ibra se je tja namreč pripeljal s povsem novim enzom ferrarijem, katerih je na svetu le 399 primerkov, cena pa se giblje nekje pri 700 tisoč evrih! Pri katalonskih medijih so že izrazili začudenje, kako se uspe 190-centimetrski orjak spraviti v aerodinamično in izjemno nizko mojstrovino italijanskega avtomobilizma, a dodajajo, da ima Šved srečo, saj se vrata enza odpirajo navzgor. Po podatkih Ferrarija naj bi imela "zverina" 660 konjev, uradno pa naj bi dosegala 350 kilometrov na uro, čeprav je na števcu tudi številka 400.

Ibrahimović je tako znova potrdil svojo ljubezen do hitrih avtomobilov, medtem ko si njegovi someščani bolj kot njegove hitrosti na cesti želijo več gibljivosti na zelenicah, ki mu jo je v letošnji sezoni kronično primanjkovalo. Bojan Krkić se v tem trenutku zdi kot ferrari, Ibrahimović pa se giblje nekje v rangu lancie. Pa brez zamere, lancia ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.