Šport
15 ogledov

Igralci jočejo, navijač storil samomor

Brazilskemu obupu ni videti konca. (Foto: Reuters)
1/14
Žurnal24 main
Brazilci so glede nogometa morda najbolj čustven narod na svetu. Po porazu z Nizozemsko so posledice katastrofalne. Eden navijačev naj bi storil samomor, igralci se v solzah opravičujejo. Vrnitev ekipe v galeriji.

Eden od (preveč) zagretih privržencev naj bi se zaradi poraza celo vrgel pod avto in se ubil. Šlo naj bi za 18-letnika s Haitija.

Julio Cesar je prišel pred novinarje in začel jokati kot otrok. Podobno je bilo z večino brazilskih reprezentantov. "Vem, kakšno bolečino čutijo navijači. Vendar tudi mi zelo dobro čutimo posledice poraza. To je zame najbolj zalosten dan v dresu brazilske reprezentance,“ je orošenih oči razlagal Kaka.

Navijači so se spravili nad selektorja Carlosa Dungo, češ da Brazilija ni niti igrala lepo niti ni imela razultata. Mnogi so začeli pogrešati Ronaldinha. Nedvomno najlepših dni svojega življenje ne doživlja niti Felipe Melo – avtogol – čeprav ga je Fifa kasneje pripisala Wesleyju Sneijderju -, rdeči karton. "Naj se ne vrača v Brazilijo!“ mu je zapretil eden od besnih navijačev. Brazilci pa že zrejo v prihodnost. Dunga je ža sam oznanil, da ne bo več selektor. Zamenjal naj bi ga ali Leonardo ali Luiz Felipe Scolari.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.