Šport
39 ogledov

Igralci odhajajo, trener Požun ostaja

Miro Požun bo člansko ekipo Celja vodil tudi v naslednji sezoni. (Foto: Saša Des Žurnal24 main
Vsaj ena dobra novica iz tabora rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. Potem ko je več igralcev zapustilo klub, je uprava zdaj dosegla vsaj podaljšanje pogodbe s trenerjem Mirom Požunom.

Upravni odbor rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško je potrdil Mira Požuna za trenerja članske ekipe tudi v sezoni 2011/12, je v izjavi za javnost zapisal celjski klub. Požun je na tem strokovnem mestu sredi novembra lanskega leta zamenjal Zvonimirja Serdarušića, sprva pa se z vodstvom kluba dogovoril, da bo ekipo vodil do konca sezone 2010/2011. Upravni odbor je soglasno potrdil Požuna za mesto trenerja članske ekipe, ob tem pa glede na usmeritev kluba postavil nov način delovanja trenerskega štaba. Tu bo Požun v prihodnje aktivno sodeloval z vsemi trenerji, ki delujejo v celjskem klubu, saj bo le na ta način zagotovljen nemoten razvoj mladih rokometašev.

"V veliko čast mi je, da me je upravni odbor tudi za v prihodnje potrdil za trenerja tako velikega kluba, kot je Celje Pivovarna Laško. Res je, da sem bil prepričan, da bom po tej sezoni končal svoje delo tu in se bom spet predal bolj brezskrbnemu življenju, vendar so se v zadnjem času zadeve tako obrnile, da mi je treniranje spet postalo smisel življenja. Ti mladi igralci, ki so prišli v prvo moštvo, so dali nek veter, ki me je vsekakor pomladil vsaj za desetletje in mi je to zdaj postalo izziv. Moram reči, da v svojem delu ponovno resnično uživam, da sem ustvarjalen in da nisem le robot, ki dela, temveč je moje delo dobilo pravi smisel in mi je v velik užitek prihajati na trening in to nadaljevati," je dejal Požun, ki je vodil celjsko ekipo v sezoni 2003/04.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.