Šport
16 ogledov

Igralec leta: Michael Mizrachi

(Foto: Pokerpages.com) Žurnal24 main
Kljub temu da borba za naslov WSOP 2010 Player of the Year še ni končana, pa so pri reviji Ante Up že izbrali svojega najboljšega igralca letošnjega prvenstva WSOP. To je Michael Mizrachi.

Navkljub dejstvu, da lahko Michael ''The Grinder'' Mizrachi ta čislani naslov osvoji le v primeru, da zmaga na novembrski finalni mizi Glavnega turnirja WSOP in se tako po številu točk izenači z vodilnim Kasselo,ter da je bolj verjetno, da bo naslov PoY končal v rokah Franka Kassele, so člani uredništva te revije, naslov najboljšega igralca prvenstva, prisodili prav ''The Grinderju''.

Pri reviji Ante Up pa 29-letnega Američana niso nagradili le za dosežke na letošnjem prvenstvu WSOP, kjer si je med drugim priigral tudi svojo prvo zapestnico, temveč tudi zato, ker se je pobral po vsem, kar ga je pestilo v začetku leta (utajeni davki, slabši rezultati, …).

Kot je svojo odločitev utemeljil Chris Cosenza: "Ob vseh težavah, ki so se mu nakopičile v začetku letošnjega leta, mu verjetno ne bi nihče zameril, če bi se malce umaknil in si privoščil krajši odmor. A on tega ni storil, še naprej se je boril, nikoli ni bil pripravljen odnehati in je tako vsem enkrat za vselej pokazal, koliko srčnosti in profesionalizma pravzaprav premore."

Seveda mu samo dobre predstave na letošnjem prvenstvu World Series of Poker ne bi pomagale do tega, da so mu pri reviji Ante Up podelili naziv najboljšega igralca prvenstva. Mizrachi je namreč letos po dolgih letih prekinil svoj WSOP urok in se končno znebil stigme enega najboljših igralcev brez osvojene zapestnice. Do nje je prišel že na prvem turnirju letošnjega prvenstva, ko je v šampionskem slogu opravil z vsemi izzivalci na turnirju Players Championship, ki se je ponašal s prijavnino kar 50.000 $!

Za ta dosežek je »Grinder« v žep pospravil nekaj več kot 1,5 milijona dolarjev in potihem že napovedal, da utegne to biti njegovo leto. Do konca prvenstva se je Michael nato uvrstil še na tri finalne mize WSOP turnirjev, za skorajda idealen zaključek, že tako naravnost neverjetnega poletja, pa se mu je uspelo uvrstiti še na finalno mizo Glavnega turnirja WSOP, kjer bo imel v začetku novembra priložnost, da si priigra še skoraj 9 milijonov ameriških dolarjev.

Kljub temu da ima Mizrachi sedaj v žepu že naslov igralca prvenstva s strani revija Ante Up, pa ga od osvojitve uradnega naslova WSOP Player of the Year loči še ena odlična predstava na novembrski finalki. Samo v primeru zmage bo namreč tudi Michael na letošnjem prvenstvu osvojil 290 točk, kolikor jih je uspelo doseči Franku Kasseli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.