Šport
19 ogledov

Ildar Rahmatuljin odstopil!

ildar_sad_spo_160107_main Žurnal24 main
Ildar Rahmatuljin je po porazu z Innsbruckom odstopil z mesta trenerja hokejistov ljubljanske Olimpije. Njegov odstop so na tekmi glasno zahtevali tudi nezadovoljni gledalci.

Po današnjem porazu hokejistov ZM Olimpije proti Innsbrucku je odstopil trener Ildar Rahmatuljin. Kot pravi direktor Matjaž Sekelj, bo klub v najkrajšem možnem času poskušal zapolniti nastalo vrzel po odhodu dosedanjega prvega strokovnega moža ljubljanske ekipe, v torek na domači tekmi proti madžarski Albi Volan pa bo moštvo vodil dosedanji pomočnik Bojan Zajc. "Spoštujem njegovo odločitev. Rošade bodo tudi med igralci. Novi trener bo znan v dveh do treh dneh, tudi tokrat pa bomo angažirali tujega strokovnjaka," je za spletno stran zurnal24.si povedal direktor kluba Matjaž Sekelj.

Ildar Rahmatuljin je priznal, da ga je odhod močno prizadel : "Sem na robu solz. Glede na to, kaj se je dogajalo v zadnjem času, nepreklicno odstopam zaradi slabih rezultatov," je za zurnal24.si povedal zdaj že bivši trener Olimpije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.