Šport
17 ogledov

"Imamo omejitve, a znamo igrati"

Marta Bon Krim Mercator Hypo liga prvakinj Katarina Ponjavić
Po zelo slabem prvem polčasu (8:16) so rokometašice Krima v drugem delu dvoboja proti favorizirani Budućnosti kljub porazu (20:23) dokazale, da znajo igrati rokomet. Trenerka Marta Bon upa, da bodo obdobja kakovostne igre na naslednjih tekmah precej daljša.

Kaj je bilo po vašem mnenju krivo za tako slab prvi polčas?
V prvem polčasu nam preprosto ni šlo nič od rok. Imeli smo velike težave pri organizaciji napadov, ko pa smo le prišli do odprtih strelov, smo bili premalo natančni. Na nek način smo igrali preveč predvidljivo in Budućnost je imela v obrambi lahko delo. Igrali smo prepočasi ter brez hitrega centra,  kar je bilo v nasprotju z dogovorom.

Kako to, da niste serije gostujoče ekipe skušali prekiniti z minuto odmora?
Čakala sem, da začnemo igrati v skladu z dogovorom. Namerno nisem vzela minute odmora, saj sem želela, da punce ujamejo ritem. S puncami sem vseskozi komunicirala, zato nisem čutila potrebe po minuti odmora.

Je bila igra v drugem polčasu prava slika vaše ekipe?
V drugem delu tekme smo prikazali igro, h kateri težimo ves čas. Punce so se otresle tega strahospoštovanja do tako močne ekipe, kot je Budućnost. Na žalost nismo igrali tako že od začetka tekme in tudi tokrat se je pokazalo, da nas čaka še veliko dela.

S kakšnimi ambicijami pričakujete nadaljevanje sezone?
Želim si, da bi bila obdobja kakovostne igre daljša in bi s tem lahko še precej bolj parirali  nasprotnicam. Imamo določene omejitve, a smo tudi proti Budućnosti dokazali, da znamo igrati. 
Po bledem prvem polčasu smo se vrnili v igro in to je lahko dober pokazatelj. Imamo nekaj odličnih posameznic, ki imajo potencial za vrhunski nogomet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.