Šport
26 ogledov

Inter pripravljen izpolniti želje

Handanović Hellas Verona Inter Serie A liga prvenstvo EPA
Športni direktor Interja Piero Ausilio se je že povezal z zastopniki Samirja Handanovića, ki želi plačo, primerljivo z najboljšimi posamezniki moštva.

Inter bo zahtevam Samirja Handanovića ugodil, so prepričani v Italiji. Enemu najzanesljivejših članov črno-modrih v zadnjih sezonah se pogodba na San Siru izteče leta 2016, pri Interju pa že delajo na pripravljanju terena za podaljšanje pogodbe s 30-letnim Ljubljančanom.

Športni direktor Piero Ausilio in Handanovićev zastopnik Federico Pastorello sta bila po prvih pogovorih zelo zadovoljna, je poročal Il Corriere dello Sport, nekdanji član Slovana, Domžal in Udineseja pa si bojda želi ostati v klubu, ki ga je sicer s precej drugačnimi pričakovanji okrepil leta 2012.

Slovenski reprezentančni vratar trenutno zasluži 2,2 milijona evrov na sezono, zdaj pa naj bi se pridružil najbolje plačanim članom ekipe, plače teh skupaj z dodatki presegajo tri milijone. Inter naj bi si Handanovića želel zadržati do leta 2018, čeprav bojda ocenjujejo tudi ponudbe iz tujine. Handanovića že dlje časa spremlja Manchester United, pri katerem ga vidijo kot morebitnega naslednika Davida de Gee, zanj se zanimata tudi Liverpool in AS Roma.

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.