Šport
16 ogledov

Interblock prerešetal mrežo Livarja

Interblock je nujno potreboval zmago za priključek k vrhu. Žurnal24 main
Nogometaši Interblocka so v 6. krogu Prve Lige Telekom Slovenije doma pred 1.500 gledalci premagali Livar s 5:1 (0:0).

Varovanci Branka Vrščaja so navkljub okrepitvi Darku Karapetroviču doživeli še šesti poraz v prvoligaški konkurenci. Tako ostajajo na dnu lestvice, medtem ko je ambicioznemu Interblocku, ki je bil doslej še najbolj učinkovit, z drugo zmago začasno uspelo zasesti peto mesto.

Gostitelji so kljub premoči in dvema razveljavljenima zadetkoma v vodstvo prišli šele v drugem delu igre. V 61. minuti je Rodič z lepim zadetkom v zgornji desni kot zadel za 1:0. Že devet minut pozneje se je kalvarija Dolenjcev nadaljevala, saj je Ivan Jolić po vseh zgrešenih priložnostih v prvenstvu žogo le zabil v desni zgornji kot Savićevih vrat.

Potem ko so se akcije domačih vrstile ena za drugo, je v 81. minuti z glavo svoj drugi zadetek na tekmi dosegel Jolič. V 84. minuti je debitant Rujović z lepo podajo našel kapetana Rakovića, ki je z glavo zatresel mrežo. Peti gol je prav tako zabil Raković, za častni zadetek pa je poskrbel Prudić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.