Šport
17 ogledov

Isildur se je uspešno vrnil na splet

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Viktor "Isildur1" Blom se je po krajšem premoru vrnil na splet in takoj vknjižil novo zmago v vrednosti nekaj manj kot 200.000 $. Njegove tokratne žrtve so bili "Sauce123", "adiprene1" in "gavz101".

Ob poplavi novic, povezanih s črnim petkom in njegovimi posledicami, je včasih prijetno spet brati o zmagah in porazih nekaterih največjih imen spletnega pokra. Ob odsotnosti ameriških igralcev so v zadnjem času na svoja ramena breme prevzeli evropski asi, med katerimi seveda še kako izstopa Viktor "Isildur1" Blom, ki se je po krajšem premoru vnovič vrnil na splet in takoj vknjižil novo zmago v vrednosti nekaj manj kot 200.000 $.

Kot ponavadi je Šved igral predvsem na mizah svojih delodajalcev, kjer je sejal strah v kosti igralcem predvsem na 50 $/100 $ in 25 $/50 $ Heads-up PLO mizah. Njegove tokratne žrtve, nad katerimi se je znesel v roku enega večera, so bili "Sauce123", "adiprene1" in "gavz101", ki so eden za drugim njegove mize zapuščali sklonjenih glav, potem ko so mu prepustili od 17 do 114 tisoč dolarjev. Glede na to, da so bili okvirji samih iger nekoliko bolj skromni, kot smo jih pri Švedu vajeni, so bili toliko nižji tudi izkupički posameznih iger. Največja igra večera je tako komajda presegla mejo 40.000 $, vendar je, tako kot skorajda vse največje igre, prinesla zadovoljstvo le Isildurju.

To igro, ki se je odvijala na 50 $/100 $ PLO mizi na Starsih, je z višanjem na 300 $ odprl Blom, “Sauce123″ pa mu je hitro vrnil udarec in letvico povišal na 900 $. To seveda Švedu ni bilo všeč, tako da je tudi sam ponovno segel po žetonih in ceno za flop dvignil celo na 2.700 $, vendar tudi to še ni bila zadnja beseda, saj je “Sauce123″ nato povišal na 8.100 $, kar je Šved vendarle samo izenačil. Na flopu {3-Clubs}{10-Hearts}{6-Clubs} je bil prvi na potezi “Sauce123″, ki je možnost stave tudi izkoristil in v igro spravil toliko žetonov, da je nasprotnika postavil pred odločitev za ves denar, ki ga je ta še imel na mizi.

Hladnokrvnega Skandinavca to ni vrglo iz tira in je ekspresno spravil v igro vse svoje preostale žetone ter pokazal {Q-Clubs}{J-Clubs}{9-Diamonds}{7-Hearts} (vlečki barve in lestvice), medtem ko je njegov nasprotnik v rokah držal {10-Diamonds}{7-Diamonds}{6-Hearts}{5-Hearts} (dva para). “Sauce123″ je z dvema paroma v tistem trenutku resda še vodil, a se je razmerje moči kaj hitro spremenilo, ko sta na mizi pristali še zadnji skupni karti – {9-Hearts} in {K-Spades}, ki sta Švedu podarili lestvico in zmago v tej igri.

Ta zmaga je Blomu dala novega zaleta, da se je zvečer pomeril še s preostalima dvema izzivalcema in tudi od njiju v roku manj kot 100 iger izpulil še 52.000 $ oziroma 17.000 $. Z uspešnimi igrami je Šved dokazal, da še ni za med staro šaro in da lahko z navdušenjem pričakujemo njegove naslednje obračune v sklopu akcije SuperStar ShowDown ter dvoboje z asi, ki trenutno krojijo dogajanje na virtualnih mizah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.