Šport
26 ogledov

"Isildur1" nadaljuje z zmagami

(Foto: Pokerplayer.co.uk) Žurnal24 main
Viktor "Isildur1" Blom je v nedeljo odigral nov dvoboj v sklopu promocije SuperStar Showdown in seveda vpisal novo zmago. Tokrat je premagal spletnega kvalifikanta "Mastermixusa".

Tokratni nasprotnik Viktorja "Isildur1" Bloma je bil spletni kvalifikant, ki na strani PokerStars igra pod imenom "MASTERMIXUS". Igralca sta odigrala preko 2.500 iger na limitu 5$/10$ v igri No Limit Hold'Em. Blom je na koncu zmagal z 1.279 dolarji razlike. "Mastermixus" si je svoje mestu v dvoboju zaslužil z dobrimi igrami v spletnih kvalifikacijah. Za trud je bil nagrajen s 15 tisoč dolarji, ki jih je prinesel za mize.

Čeprav so bili 'blindi' in 'stacki' vredni le desetino tistih, kot jih imamo pri ostalih dvobojih serije SuperStar Shwodown, se je akcija tu kar hitro razživela. Po dobrih 11 minutah igre smo že bili priča prvi 'all-in' situaciji. Pot je bil vreden 1.140 dolarjev.

Skupne karte so kazale {9-Hearts}{3-Hearts}{2-Clubs}{10-Diamonds}. Blom je najprej čekiral, nato pa višal "Mastermixusa", ki je njegovo višanje sprejel. River je prinesel {5-Clubs} , potem pa je Blom v igro potisnil svojih zadnjih 995 dolarjev in bil klican s strani nasprotnika, ki je imel {9-Clubs}{10-Spades} za top dva para – več kot dovolj, da je pobral pot, saj je imel Blom v rokah zgolj Kh Qs.

Šved je seveda ostal zvest svojemu agresivnemu stilu. Tako mu je uspelo prvič preiti v vodstvo, ko sta igralca za sabo imela približno 400 iger. Prednosti pa ni dolgo zadržal, saj je "Mastermixus" dobil pot vreden približno dva tisoč dolarjev, ko je šel 'all-in preflop' s parom osmic.

Nato pa je Blom dobil kar 51 od naslednjih 60 iger, od tega kar 21 zaporednih in počasi spet prešel v vodstvo.

Ko sta se približevala dvatisoči igri, je imel izzivalec iz Poljske nekaj prednosti, vendar je nato Blom dobil najprej par dam, nato pa še par kraljev in oboje dobil lepo izplačano.

Poljak je nato stopil na zavoro in se odločil, da ne bo poskušal nadoknaditi izgub, pač pa se bo osredotočil na to, da mu ostane na mizi čim več denarja. Razlog je seveda v tem, da je bilo izzivalcu obljubljeno, da mu ostane ves denar, ki ga ne izgubi v dvoboju. Ker je izgubil le 1.279 dolarjev, mu je ostalo kar 13.721 dolarjev, ki so sedaj na njegovem PokerStars računu. Zagotovo je to vsota, ki je bila vredna proslavljanja.

Tako je Blom vknjižil še eno zmago. Skupaj je to njegova šesta zmaga na devetih obračunih, po podatkih PokerStars Bloga pa njegov dobiček iz te serije znaša 351.486 dolarjev. Naslednjo nedeljo sledi njegov nov dvoboj, kjer ga bo čakal nov izzivalec. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.