Šport
19 ogledov

Isildur1 našel izzivalca

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Novopečeni član PokerStarsove ekipe profesionalcev, je kot vse kaže našel svojega prvega izzivalca v svoji lastni mini različici milijonskega izziva.

Ob odsotnosti vseh največjih imen, ki le redko zaidejo na Starse, je vlogo izzivalca v prvem obračunu prevzel Isaac "philivey2694" Haxton.

 

Dvoboj, o katerem teče tokrat beseda, je seveda zloglasni SUPERSTAR SHOWDOWN (SS), ki je bil napovedan istočasno, kot je bil skrivnostni Šved predstavljen kot najnovejši član družine največje spletne poker sobe na svetu. Glede na to, da ste številni med vami v tem trenutku prvič slišali za SS, bomo na kratko obnovili le osnovna pravila igre.

 

Ta so sledeča:

- Isildurja lahko na dvoboj izzove kdorkoli, Šved se nato odloči ali bo izziv sprejel ali ne

- minimalne stave, pri katerih se lahko igralca udarita, so 50 $/100 $

- vsak obračun obsega 2.500 iger NL Hold'Ema ali PL Omahe (vsaj 50 % mora biti NL Hold'Em), ki so hkrati odigrane na 4 različnih mizah

- vsak igralec začne dvoboj s 150.000 $

- dvoboja je konec po odigranih 2.500 igrah oziroma ko eden od igralcev ostane brez denarja

 

Kot si lahko mislite, izzivalcev za tovrstni izziv trenutno res ne manjka, a od vseh pogumnežev, ki so se pripravljeni iz oči v oči pomeriti s Švedom, bo prvi svojo priložnost dočakal Američan Isaac Haxton, ki se bo z njim pomeril že to nedeljo, 19. decembra. Dvoboj si boste lahko ogledali tudi vi, pri čemer vas opozarjamo, da se bo ta zaradi časovne razlike po našem času začel šele okrog polnoči.

 

In kot kaže, oba akterja izziva že komajda čakata na svoj račun, saj kot je svojim novim delodajalcem povedal Šved: "Komaj že čakam nedeljo, saj vem, da je pred mano zanimiv obračun. A kljub temu, da neizmerno spoštujem Isaaca in njegovo igro, sem sam še bolj trdno prepričan v svoje sposobnosti."

 

S pohvalami na račun nasprotnika, pa ni skoparil niti izzivalec: "Napetost pred dvobojem se tudi pri meni stopnjuje. Obožujem izzive in mislim da je dvoboj z Isildurjem brez dvoma eden najbolj zanimivih izzivov, v katerem bom kadar koli sodeloval. Dvomov o tem, da gre za enega najboljših heads-up NL Hold'em igralcev, ni, a prepričan sem, da ga lahko premagam. No, vsaj toliko kolikor si lahko prepričan v zmago, preden se podaš v 2.500 iger dolg obračun z enim od najboljših igralcev na svetu."

 

Očitno nas ta konec tedna tako res čaka prava poslastica, saj se bosta na PokerStarsovih mizah udarila dva zelo nadarjena mlada pokeraša, ki bosta zagotovo naredila vse, da iz prvega tovrstnega izziva prideta kot zmagovalca. Na žalost lahko na koncu ta čast pripade le enemu od njiju, a to konec koncev niti ni naša skrb, saj bomo ne glede na to, kdo na koncu zmagal, v nedeljo zagotovo priča pravemu pokeraškemu spektaklu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.