Šport
30 ogledov

Isildur1 proti Danielu Negreanuju

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Že nekaj časa sta tako Viktor 'Isildur1' Blom, kot tudi Daniel 'KidPoker' Negreanu dajala določene namige, da se bosta tudi onadva spopadla v seriji HU spopadov. Sedaj pa sta to tudi uradno potrdila.

Viktor 'Isildur1' Blom in Daniel 'KidPoker' Negreanu sta se končno uspela uskladiti v datumih ter ostalih detajlih, ki se tičejo njunega spopada v sklopu promocije SuperStar Showdown, ki bo tokrat trajal kar dve zaporedni nedelji. Blom in Negreanu se bosta tako spopadla v nedeljo 20. marca in nato še naslednjo nedeljo, 27. marca. Oba dvoboja se bosta začela ob 21.00 po našem času.

Pravila bodo približno enaka kot pri ostalih SuperStar Showdown dvobojih, le malenkost sta si jih igralca priredila. Začela bosta vsak s 150.000$, ki jih bosta porazdelila na štiri mize. Blindi na mizah bodo znašali 50$/100$. 20. marca bosta odigrala 2.500 iger in končne stacke bosta potem prenesla na mize 27. marca, ko se bosta vrnila, da odigrata novih 2.500 iger. Skupaj bosta tako odigrala kar 5.000 iger.

O tem, da bosta odigrala dvodelni dvoboj, se je govorilo že nekaj časa. Tudi Negreanu je pisal o tem v svojem blogu. Tam je zapisal tudi to, da občuduje Isildurja, a hkrati komaj čaka, da se lahko spopade z njim.

Nekaj tednov nazaj smo pisali o tem, kako je Daniel vadil za ta dvoboj. Takrat je igral po 4 mize naenkrat, proti različnim dobrim nasprotnikom na limitu 5$/10$. Kljub temu, da se je takrat komaj navajal na igro na več mizah hkrati, je imel kar lep uspeh, saj je zaslužil več kot 13.000$.

Sedaj, ko je Daniel naredil par poskusnih udarcev, je pripravljen, da se spoprime z najboljšimi, in Isildur1 zagotovo spada med najboljše NLHE HU igralce. Za Daniela bo ta dvoboj poleg denarnega imel še dodatni motiv, da dokaže sebi in drugim, da se je v denarni igri sposoben spoprijeti z vsemi igralci, kar jih je.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.