Šport
18 ogledov

"Isildur1" proti "Urnotindangr"

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Po tem, ko smo dve nedelji spremljali dvoboj med Isildurjem in Danielom Negreanujem, je čas za nov dvoboj v sklopu promocije SuperStar Showdown.

Pri PokerStars so objavili, da bo naslednji nasprotnik Scott "urnotindangr" Palmer. Tudi tokrat pa bomo spremljali dvoboj skozi dve nedelji.

Upamo lahko, da bosta tekmovalca lahko imela s sabo več kot 150 tisoč dolarjev, saj se bo glede na agresivno igro, ki jo oba gojita, drugače hitro zgodilo, da ne bosta odigrala pet tisoč iger, kolikor jih nameravata.

"Isildur1" je do sedaj v SuperStar Showdownu izgubil le prvi dvoboj. Sicer je izgubil tudi dvoboj, ki ga je to nedeljo igral z Danielom Negreanujem, vendar je prejšnjo nedeljo Daniela toliko premagal, da se lahko šteje, da je on zmagovalec tega dvoboja.

"Isildur1" in "urnotindangr" sta že imela kar nekaj dvobojev na strani PokerStars, kar pomeni, da bo njun dvotedenski spopad zagotovo zelo zanimiv, še posebej za gledalce. Do sedaj je imel več uspeha v njunih dvobojih Viktor "Isildur1" Blom. Scott Palmer pa upa, da bo končno preobrnil stvari v svoj prid, saj mu zadnje čase ne gre niti proti drugim nasprotnikom. Tukaj sta dva izmed njegovih zadnjih objav na Twitterju:

"Sovražim poker. Ravnokar sem izgubil 460 tisoč dolarjev. Nekaj časa sem bil kar za 700 tisoč dolarjev v minusu. Zadnje čase res nimam čisto nič sreče."

"Sovražim poker. Danes sem izgubil 400 tisoč dolarjev. 200 od tega proti Gusu Hansenu, preostalih 200 pa je šlo k igralcem, ki sploh ne vejo, kaj delajo. To mora biti neka bolna šala."

Dvoboj se bo začel v nedeljo ob 21.00 na PokerStars. Igrala bosta štiri mize z limiti 50$/100$.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.