Šport
17 ogledov

Ivanišević napadel fotografa

Ivanišević je pokazal, da obvlada tudi udarce s palico. Žurnal24 main
Nekdanji teniški as Goran Ivanišević spet polni naslovnice tabloidov. Tokrat bolj kot njegovi športni uspehi odmeva napad na fotografa.

Fotoreporter tednika Story Boris Beribak je hrvaškega teniškega igralca Gorana Ivaniševića prijavil policiji. Nekdanji zmagovalec Wimbledona je Beribaka menda napadel s palico in mu poškodoval kamero. Tiskovna predstavnica zagrebške policije Aleksandra Ljuba je potrdila novico, Ivanišević pa se bo v kratkem moral zglasiti na zaslišanju. Ljuba je dodala, da je z Ivaniševićem že navezala stike, na zaslišanju na policijski postaji pa se bo zglasil takoj po vrnitvi s potovanja.

Hrvaški mediji poročajo, da je do napada prišlo pred Ivaniševićevim stanovanjem, kjer je bilo zaradi vse glasnejših govoric o razpadu njegove zveze z nezakonsko partnerico Tanjo Dragović na preži nekaj novinarjev. Med njimi tudi Beribak, ki ga je Ivanišević menda napadel s palico. Beribak trdi, da ga je nekdanji teniški igralec dvakrat udaril s palico in mu iz rok izbil fotoaparat, ki ga je "nekdanji velemojster začetnih teniških udarcev" nato s štirimi učinkovitimi udarci do konca uničil.

Kaže omeniti, da hrvaški rumeni časniki že dolgo pišejo o domnevni ljubezenski aferi med Ivaniševićem in televizijsko voditeljico Vanjo Halilović, potem ko so ju pred kratkim zasačili med obiskom "skrivnega stanovanja".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.