Šport
11 ogledov

Ivey dobil svojo sobo

(Foto: pokereagles.com) Žurnal24 main
Napočil je trenutek za prvi vrhunec letošnjega razburljivega poletja, saj so v luksuznem hotelu Aria končno odprli svojo najnovejšo "high stakes" sobo, ki nosi ime po Philu Iveyju.

O tem, da naj bi Phil Ivey dobil svojo lastno sobo po zgledu Bobby's Room v hotelu Bellagio, smo že pisali, pretekli konec tedna pa je vendarle napočil trenutek, da Ivey prereže slavnostni trak in odpre sobo za igro. To so proslavili tudi s prav posebnim, kar 1.000.000 $ težkim brezplačnim turnirjem, na katerem so nastopili tudi številni znani obrazi iz sveta pokra.

Na otvoritvi so bili namreč poleg Iveya prisotni tudi asi, kot so Doyle Brunson, TJ Cloutier, Barry Greenstein, Eli Elezra, David Williams, Phil Laak, Mike Sexton, Vanessa Rousso, Jennifer Harman in David Benyamine, enemu od zvezdnikov, Davidu "Chin" Rheemu, pa je na koncu tudi uspelo izločiti Velikega Phila, za kar je bil Rheem na koncu nagrajen s kar 100.000 $ "bounty" nagrade.

Sam turnir se sicer ni končal povsem po predvidevanjih vodilnih mož nove poker sobe, saj se je vseh devet finalistov odločilo, da se med seboj sploh ne bodo udarili za naslov, temveč da si bodo raje razdelili celotni nagradni sklad. Ker je imel v tistem trenutku največ žetonov, se je tako v heads-up obračun z Iveyem prebil Larry Litton, ki pa proti slavljencu ni imel pravih možnosti in je tako ostal brez dodatnih 250.000 $.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.