Šport
22 ogledov

Ivey vplačal na zmago Packersov?

(Foto: pokereagles.com) Žurnal24 main
Super Bowl XLV se bliža. Do začetka finalne tekme letošnjega prvenstva NFL je le še nekaj dni. Večina stavnic napoveduje tesno zmago ekipi Green Bay Packers, ki prihaja iz konference NFC.

Ekipi iz Green Baya bodo nasproti stali šampioni konference AFC Pittsburgh Steelers. Ta finalni par je marsikdo napovedal pred začetkom sezone, vendar je tekom same sezone kazalo precej drugače. Spomnimo samo na to, da se je Green Bay v svoji konferenci v končnico uvrstil kot zadnji.

Kot vedno pred najpomembnejšo tekmo leta v ZDA, se zadnje dneve pred tekmo veliko govori tudi o morebitnih stavah na eno ali drugo ekipo. Matt Youmans, ki piše članke za revijo Las Vegas Review-Journal je zapisal, da bi naj nekdo v MGM Resorts vplačal stavo kar enega milijona dolarjev na zmago Packersov. Jay Rood, ki je direktor za športne stave pri MGM tega ni niti potrdil, niti zanikal.

Pojavile so se govorice, da bi naj stavo položil nihče drug kot Phil Ivey. To je seveda precej možno, če se spomnimo njegove preteklosti, ko je kar nekajkrat stavil velike vsote na zmagovalca SuperBowla. Z gotovostjo še nihče ni potrdil teh govoric, verjamemo pa, da se bo v kratkem zvedelo, ali ima Phil toliko zaupanja v ekipo Green Bay.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.