Šport
21 ogledov

Iz oči v oči Isildur1 in Jungleman12

(Foto: pokernews.si) Žurnal24 main
Dan Jungleman12 Cates, ki trenutno igra Durrrr Challenge II, ima en izziv najvišjih razsežnosti premalo. Zato se je odločil, da se spoprime še z Viktorjem Blomom, bolj znanim kot Isildur1jem.

Tretji dvoboj v sklopu PokerStars SuperStar Showdown se bo odvijal 30. januarja. Dan Cates ima trenutno lepo prednost v dvoboju s Tomom Dwanom, s katerim sta do sedaj odigrala 17.108 iger. Cates pa vodi za kar 800.000$. Očitno pa bo ta dvoboj malo počakal, saj se bo Cates to nedeljo spoprijel z Isildurjem. Kot je pri tej seriji že pravilo, se bosta tekmovalca pomerila v 2.500 igrah na limitu 50$/100$, hkrati pa bosta igrala štiri mize na strani PokerStars. Oba tekmovalca bosta lahko imela 150.000$, zmagovalec pa bo tisti, ki mu bo na koncu uspelo preživeti z več denarja.

V prvem dvoboju v sklopu SuperStar Showdown je Blom izgubil 40.000$ proti Isaacu Haxtonu, nato pa je Blom v drugem dvoboju premagal glasnega Antanasa Tony G Gougo za 44.000$. Cates je zagotovo težki nasprotnik, saj je leto 2010 uspel končati kot največji zaslužkar spletnih iger z okoli 5 milijonov dolarjev plusa. Cates sicer ponavadi igra na strani Full Tilt Poker. Na PokerStars pa je njegovo spletno ime w00ki3z.

Sta se pa Isildur1 in Cates že prej spopadla. Nazadnje sta igrala prejšnji teden, ko je bil bolj uspešen Cates, ki je Bloma obral za 60.000$. Blom je sicer trdil, da je imel Cates le veliko sreče in da je sam v resnici precej boljši igralec pokra. Dvoboj med Catesom in Isildurjem bo na sporedu v nedeljo ob 23.30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.