Šport
58 ogledov

Izgubila, zato se je morala sleči

Victoria Vanucci pozira na mivki. (Foto: sigesell.com.ar)
1/2
Žurnal24 main
26-letna lepotička Victoria Vanucci je bila nekoč talentirana tenisačica. Njeno teniško kariero so sicer prekinile težave s hrbtom, toda njena lepa postava ji omogoča drugačno kariero...

Victoria Vanucci je bila nekoč talentirana tenisačica. Blestela je še zlasti v igri dvojic, toda njeno kariero so prekinile težave s hrbtom, zaradi katerih je morala veliko počivati. "Teniška igrišča sem zapustila, ker sem izgubila veliko mišične mase in teže, zaradi slabosti pa nisem mogla hoditi niti v šolo," je povedala argentinska lepotička.

Kot vidite tudi sami, se Victoria dobro znajde tudi izven igrišč, uspelo se ji je prebiti celo na naslovnico priznane revije Playboy. Slikala se je s trenerji Roland Garrosa, zatem je postala televizijska voditeljica. Poročila se je s Cristianom Fabbianijem, nogometašem River Plata, pred kratkim pa je sodelovala tudi v televizijski oddaji, kjer je igrala slačitenis. Na srečo vseh nas je mična Argentinka izgubila in morala je sprejeti svojo kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.