Šport
23689 ogledov

Izpoved šampionke: "Stara sem 37 in še vedno devica"

Lolo Jones
Lolo Jones je ena izmed atletinj, ki pozornost na stadionih privlači tudi zaradi svojega izgleda, ne zgolj sposobnosti. Tokrat pa se je v središču medijske pozornosti znašla s svojo najnovejšo izjavo. Priznala je, da kljub svojim 37 letom še ni imela spolnega odnosa. Čaka namreč na poroko.

"Bila sem v razmerju z ljudmi iz različnih družbenih sfer, tudi s svojimi kolegi atleti, toda vedno se je vse skupaj končalo z mojim zlomljenim srcem. Odločena sem, da spolni odnos okusim šele po poroki, toda nikakor ne najdem pravega moškega," se je potožila Lolo Jones.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welp back to being single and putting out thirst trap pictures again.

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This def was my worst Christmas to date. A guy I used to talk to (I know it’s complicated hell I don’t even understand) gave me mixed signals that resulted in a disagreement that left me in tears on Christmas Eve. Holidays are already hard on singles and to have your heart break on a day your heart should be full turns me into instant grinch mode. Its easy to get mad at God in hard lonely times but Today is a reminder that God sent his son, The greatest gift. If God gave us his only son, what blessing for our lives would He hold back. None. Knowing that brings me peace. Also please don’t dm me date requests I just want a rom com movie and chocolate at this moment. Merry Christmas to everyone, especially to those having a hard Holiday. Sorry for the grammar errors... #eggnog

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

"Ne vem, zakaj me bog še vedno ni blagoslovil s poroko. Mnogi moški so mi všeč, toda v vezo z menoj se spustijo prepričani, da bodo spremenili mojo odločitev. Zapustijo me, ko ugotovijo, da dejansko ne bo spolnega odnosa, dokler ne stopiva pred oltar," je še zaključila nezadovoljna Jonesova.

Lolo Jones Preživela nesrečo Šport Lolo Jones: "Bog je resničen"

Jonesova je sicer izjemna športnica, ki odlično nastopa v kar dveh športnih disciplinah. V atletiki, kjer tekmuje v teku na 60 metrov z ovirami in 100 metrov z ovirami, obenem pa je članica ameriške ekipe v bobu.

Lolo Jones | Avtor: Profimedia Profimedia

Leta 2008 je bila prva favoritinja za zlato v teku na 100 metrov z ovirami na Olimpijskih igrah v Pekingu, a se je spotaknila na predzadnji oviri in pristala na sedmem mestu. Istega leta je nato postala svetovna prvakinja v dvorani v teku na 60 metrov z ovirami, svoj naslov pa je obranila tudi dve leti kasneje.

Clara Hughes poleti in pozimi Šport Olimpijske dvoživke, tudi slovenska

Z mešano ameriško ekipo v bobu je leta 2013 postala svetovna prvakinja, v isti disciplini pa je nastopila tudi na Olimpijskih igrah leta 2014 ter tako postala ena izmed redkih športnic, ki so sodelovale na letnih in zimskih olimpijskih igrah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who has more horsepower, me or the car?

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

Komentarjev 5
  • kapibara 11:02 25.februar 2019.

    Junfer z leti ne pridobiva na kvaliteti, tako kot : pršut- salam- vino- sir..

  • Avatar Canbenitta
    Canbenitta 00:37 25.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • mizimazi 13:10 24.februar 2019.

    Nej pride tekmovat na Fuzine...al pa v Štepca...bojo mel trenirkarji štafeto....