Šport
66 ogledov

Izvršni odbor SZS ukinil suspenz Kürner Čadovi

primož ulaga Saša Despot
Po petkovi uvedbi postopka za izredno odpoved delovnega razmerja direktorici Barbari Kürner Čad s strani predsednika Smučarske zveze Slovenije, Primoža Ulage, se je danes v Ljubljani sestal IO zveze. Po večurni razpravi je IO pozval Ulago, da se Kürnerjevo dogovori ali o nadaljevanju sodelovanja ali o prekinitvi delovnega razmerja.

Izvršilni odbor Smučarske zveze Slovenije je po dolgotrajni obravnavi sklenil, da ukine suspenz direktorici SZS Barbari Kürner Čad, na osnovi prijave predsednika Primoža Ulage pa proti njej uvede postopek izredne odpovedi delovnega razmerja.

Kot so sporočili s SZS, je IO Ulago v okviru tega postopka prav tako pooblastil, da se z direktorico zveze dogovori "bodisi o nadaljevanju sodelovanja bodisi o prekinitvi delovnega razmerja."

IO bo počakal na dogovor med stranema, nato pa o tem odločal v predvidenem roku desetih dni. Pri IO so ob tem dodali, da je njihova temeljna skrb posvečena nemotenemu delovanju, integriteti in ugledu SZS.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 08:33 04.junij 2013.

    Ne vem sicer kaj dosti o mučkah, čeprav sem jih gledal, tiste angleške, vendar se mi zdi , da tole diši po in zaradi propada Slo Dinersa.