Šport
6 ogledov

Jankovićeva igrala na nogometnem stadionu

jankovic_getty_main Žurnal24 main
Srbska tenisačica Jelena Janković se je na stadionu Seville Ramon Sanchez Pizjuan v ekshibicijski tekmi pomerila z nekdanjim nogometašem tega kluba Pablom Alfarom.

Najvišje rangirana srbska tenisačica Jelena Janković se je odzvala povabilu španskih organizatorjev in se na stadionu Seville Ramon Sanchez Pizjuan v ekshibicijski tekmi na improviziranem igrišču pomerila z nekdanjim branilcem andaluzijskega kluba Pablo Alfarom. Obračun, ki je bil namenjen promociji bližajočega se Masters turnirja v Madridu, se je zgodil pred pričetkom srečanja španskega prvenstva med domačo Sevillo in madridskim Realom, katerega si je ogledalo več kot 45.000 gledalcev: "To je bila zares izredna izkušnja. Igrati pred 45.000 ljudmi ni enostavno, četudi sva igrala le dobrih deset minut,“ je povedala ta hip številka tri svetovnega ženskega tenisa. Jelena Janković bo seveda še naprej ostala v Španiji, saj bo nastopala na Masters turnirju v Madridu, kjer ji je žreb namenil nastopanje v rumeni skupini skupaj z Justine Henin, Sereno Williams in mlado Rusinjo Ano Chakvetadze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.