Šport
20 ogledov

Janovi izgubili tekmo in še dva igralca

Klop Red Wingsov za poškodovane se je s petih povečela na sedem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Jan Muršak je z Detroit Red Wings po kazenskih strelih z 2:3 izgubil proti Columbus Blue Jackets. Niso pa izgubili le tekme, temveč zaradi poškodb še dva igralca. Skupno imajo poškodovanih sedem.

Antoine Vermette je bil edini, ki je zadel kazenski strel, Steve Mason pa je ubranil vse štiri poizkuse in tako so Columbus Blue Jackets s 3:2 premagali Detroit Red Wings. Slednji pa niso izgubili le tekme. Zaradi poškodb so tako ali tako že brez Pavla Dacjuka, Mika Modana, Dana Clearyja, Brada Stuarta in Chrisa Osgooda, na tej tekmi pa sta se poškodovala še vratar Jimmy Howard (koleno) in Tomas Holmstrom (zlom roke). "Včasih se pač to zgodi. Doletijo te poškodbe, a jih moraš nakako prebroditi," se je sprijaznil trener, Mike Babcock. In v takih primerih je dobro, da imaš v svojem moštvu iz lige AHL dobre igralce. Red Wings imajo Jana Muršaka, ki zdaj že nekaj tednov svoj talent dokazuje v NHL. Tokrat je igral slabih 10 minut, a ni imel strela na gol. Poškodbe se tako Red Wingsom pri rezultatih niti ne poznajo - po 44 tekmah imajo le 17 porazov (šest od teh po podaljšku ali streljanju kazenskih strelov).

Liga NHL, tekme 14. 1.:

Washington Capitals : Vancouver Canucks 2:4
D. Sedin dva, Edler, Ehrhoff; Hendrickh, Ehrhoff

Columbus Blue Jackets : Detroit Red Wings 3:2 (po kazenskih strelih)
Voracek, Clitsome; Miller, Hudler

Ottawa Senators : Calgary Flames 2:3
Foligno, Michalek; Moss dva, Kotalik

Atlanta Thrashers : Philadelphia Fylers 2:5
Ladd, Peverley; Shelley, Timonen, Briere, Giroux, Carter

Tampa Bay Lightning : New Jersey Devils 2:5
Stamkos, St. Louis; Kovalčuk dva, Rolston, Elias, Zajac

Minnesota Wild : Colorado Avalanche 1:4
Brunette; Porter, Hejduk, Fleischmann, Wilson

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.