Šport
1 ogledov

Janša že čestital letečemu Kranjcu

Robert Kranjec Planica Boštjan Tacol
Predsednik vlade Republike Slovenije Janez Janša je le nekaj minut po prvi slovenski zmagi v Planici čestital smučarskemu skakalcu Robertu Kranjcu. Čestital tudi državni zbor.

Iz kabineta predsednika vlade Republike Slovenije Janeza Janše so sporočili, da je premier danes čestital slovenskemu smučarskemu skakalcu Robertu Kranjcu ob osvojitvi najžlahtnejše medalje na tekmi svetovnega pokala v smučarskih poletih v Planici.

Premier je v čestitki zapisal, da je še posebej razveseljivo, da je Robert Kranjec s svojim dosežkom po 24 letih prinesel slovensko zmago na domače prizorišče. Ob tem je dodal, da je Kranjec z današnjo zmago še enkrat več dokazal, da je popolnoma predan svoji športni disciplini ter da se delo in energija, ki ju vlaga v svojo disciplino, obrestujeta. Predsednik slovenske vlade Janez Janša je smučarskemu skakalcu obenem zaželel, da pogumno nadaljuje svojo pot uspeha.

Čestital tudi državni zbor

Podpredsednica državnega zbora Renata Brunskole je v imenu predsednika Gregorja Viranta, v svojem imenu in v imenu vseh poslank in poslancev čestitala Kranjcu za osvojeno prvo mesto v Planici.

Kot je Brunskoletova zapisala v čestitki, "z navdušenjem čestita Robertu Kranjcu za fantastičen uspeh in sploh njegovo prvo zmago na domači skakalnici v Planici. Vse do nedeljskega finala navijamo za celotno ekipo in se veselimo vaših uspehov".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.