Šport
39 ogledov

Jaromir Jagr ne želi umreti

jaromir jagr Profimedias
Legendarni češki hokejist Jaromir Jagr si ne želi zaigrati na tekmi vseh zvezd lige NHL.

Napadalec Floride Jaromir Jagr je izrazil željo, da navijači ne glasujejo zanj pri izbiri za tekmo All-Star. Kot razlog je navedel svojo starost.

Tekma bo sicer odigrana konec januarja, vodstvo lige pa se je odločilo, da bo nekoliko spremenilo format in tako poživilo zbor največjih zvezdnikov NHL. Igralo se bo namreč le s tremi igralci v polju, enako kot v podaljških v rednem delu sezone. Ta poteza se je do zdaj izkazala za zelo posrečeno, predvsem pa priljubljeno pri navijačih.

Jagr je bil četrti na lestvici po številu glasov, ko se je oglasil: "Navijači! Najlepše se vam zahvaljujem za glasove, a 3 na 3 bi me ubilo, umreti pa si še ne želim. Hvala za razumevanje. Sem prestar," je na twitterju zapisal zvezdnik, ki bo sredi februarja dopolnil 44 let.

V nasprotno ga je na šaljiv način hotel prepričati tudi finski blisk - Teemu Selanne: "Prijatelj, glasoval sem zate. Tako star pa res nisi! Hkrati si veliko pametnejši kot ti otroci danes. Drsaj še naprej!"

In odgovor? "To bom naredil zate, a če se odločijo, da vsa stvar ni dobra in vse skupaj leta 2026 spremenijo na 2:2, pa res ne bom šel. Pri 54 bom prestar."

Jagr je v tej sezoni sicer prvi strelec Panterjev, na 22 tekmah je zbral 18 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.