Šport
41 ogledov

Jaromir Jagr podpisal z Dallasom

Član Avangarda iz Omska Jaromir Jagr je bil v slogu priimka glavni lovec na Amer Žurnal24 main
Zvezdnik hokejske lige NHL Jaromir Jagr je z ekipo Dallas Stars podpisal enoletno pogodbo, ekipi pa naj bi v prihodnji sezoni pomagal do končnice. Pogodba naj bi Jagru navrgla 4,55 milijona dolarjev. Dallas se že od leta 2008 ni uvrstil v končnico, lani je Jagr branil barve moštva Philadelphia Flyers.

"Jaromir Jagr je brez dvoma eden najboljših igralcev v zgodovini lige NHL. V pretekli sezoni je dokazal, da je izjemno nadarjen, učinkovit in cenjen igralec, pri Philadelphii je imel odlično sezono," je dejal Joe Nieuwendyk, generalni direktor ekipe Dallas Stars.

Jagr je v pretekli sezoni pri Philadelphii, v NHL se je vrnil lani po treh letih igranja v Rusiji, dosegel 19 golov in v 73 tekmah zbral 54 točk. V karieri NHL je zbral 665 golov, 1653 točk in skupno 1.346 odigranih tekem za ekipe Pittsburgha, Washingtona, New York Rangers in Philadelphie ter je na večni lestvici NHL osmi po številu doseženih točk in 11. po številu golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.