Šport
18 ogledov

Javnih parkirnih površin na območju dvorane ne bo

Medalje za Eurobasket KZS/www.alesfevzer.com
Tudi v Celju med EuroBasketom 2013 spremenjen prometni režim.

Od 4. do 9. septembra 2013 bodo tudi v Celju, kjer bo med drugim potekalo evropsko košarkarsko prvenstvo EuroBasket 2013, veljal spremenjen prometni režim.

Sprememba bo na Severni vezni cesti od krožnega križišča k dvorani Zlatorog do krožnega križišča na Ulici mesta Grevenbroich (Opekarniška cesta). Severna vezna cesta bo v dneh EuroBasketa 2013 med 13. in 1. uro zjutraj začasno enosmerna iz smeri Hudinje proti Novi vasi. Ob njej bo organizirano enostransko parkiranje vozil na voznem pasu iz smeri Nove vasi. 

Javnih parkirnih površin na območju dvorane ne bo. Organizacija in ureditev parkiranja je predvidena na širšem območju Hudinje in Gaberja. 

V času EuroBasketa 2013 je predvidena začasna krožna linija turističnega vlakca na relaciji dvorana Zlatorog–Krekov trg.

Uporabljate druge ceste

"Vse Celjane in obiskovalce Celja,  ki se ne bodo udeleževali ogleda tekem v dvorani Zlatorog, prosimo, naj v času evropskega košarkarskega prvenstva za vožnjo uporabljajo druge ceste," sporočajo s PU Celje.

V času prvenstva bodo na križiščih, ki se križajo z Mariborsko cesto, v popoldanskem času policisti  fizično urejali promet. "Udeležence cestnega prometa še posebno opozarjamo, da v času, ko policist fizično ureja promet v križišču, ne veljajo nobeni drugi prometni znaki, temveč je policist tisti, ki ga morajo upoštevati. Ob tej priložnosti voznike opozarjamo, naj v semaforiziranih križiščih (ko v njem ni policista) dosledno spoštujejo svetlobno prometno signalizacijo, saj se vse preveč voznikov vozi v križišče pri rdeči luči," še opozarjajo na celjski policijski upravi. 

Zaradi povečanega prometa naj bodo vozniki strpni, previdni, dosledno upoštevajte navodila policistov in redarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.