Šport
3 ogledov

Jesenice še upajo na končnico

Žurnal24 main
"Še vedno upamo na končnico," je po novem porazu proti Olimpiji dejal trener Jesenic Mike Posma. Železarji za osmim mestom po polovici sezone zaostajajo že 14 točk. Preberite izjave po derbiju.

Frank Banham, Tilia Olimpija: "Na koncu sem bil zelo živčen, saj bi se lahko zgodilo karkoli. Dobro je, da smo osvojili novi dve točki. V zadnjem času nam gre odlično. To je bila že tretja zmaga zapored. Tudi na lestvici nam kaže vse bolje."

Matjaž Sekelj, direktor in začasni trener Olimpije: "Olimpija na Jesenicah ni zmagala že od 27. 12. 2007 in v zadnjih dneh smo si zadali cilj, da to prekinemo. Bilo je dovolj. To nam je tudi uspelo, čeprav na malo čuden način. Veseli me, da so pod mojim vodstvom začeli zadevati tudi domači igralci. Prej je Olimpija čakala le na zadetke Banhama ali Mitchlla, zdaj zadevajo tudi drugi in je lažje."

Mike Posma, trener Jesenic: "Mi zelo težko zadenemo, nasprotnik pa do zadetka prihaja na prelahek način. In ne samo Olimpija, ampak tudi druge ekipe. Igramo premehko. Še vedno upamo na končnico! Igrali in trenirali bomo še naprej in se trudili."

Marjan Manfreda: "Mislim, da smo v preveliki želji, da bi izenačili, pozabili na obrambo vsakič, ko smo se približali zadetek ali dva. Razočaranje je res veliko. Še bolj nam je žal gledalcev, ki so nas prišli spodbujat v tako velikem številu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.