Šport
29 ogledov

Jetsi v London s 350 kosi toaletnega papirja

New York Jets EPA
Ameriška nogometna ekipa New York Jets je v London za tekmo z ekipo Miami Dolphins pripotovala s 350 kosi toaletnega papirja.

Ekipi ameriškega nogometa New York Jets in Miami Dolphins se bosta v nedeljo pomerili na tekmi v slovitem londonskem stadionu Wembley. V ta namen pa ekipa iz New Yorka ni le pripeljala svoje igralce in tehnični štab, ampak tudi 350 kosov toaletnega papirja.

"Naši igralci in trenerji so 'bitja navade' in želeli smo reproducirati enako okolje kot ga imajo v domačem New Yorku tudi v Londonu. Zato smo se odločili vzeti s seboj tudi toaletni papir," je odločitev razložil vodeči iz organizacijske ekipe Jetsov Aaron Degerness.

Za svoj toaletni papir v hotelskih sobah pa so se odločili tudi zato, ker je Degernessu nek pripravnik, ki je že nekajkrat obiskal London, povedal, da je tamkajšnji toaletni papir zelo tanek oz. ima zelo malo plasti zaradi slabih vodovodnih napeljav v Angliji.

Ameriški toaletni papir bo igralce pričakal tudi v stadionskih toaletnih prostorih, kar je po mnenju Degernessa znak dobre organiziranosti Jetsev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.