Šport
33 ogledov

Jurković: "Klop lahko da več"

Ivica Jurković meni, da ima Jaka Lakovič še precej rezerve v igri. (Foto: Saša D Žurnal24 main
Pred nedeljskim kosilom smo zmotili nekdanjega krilnega centra Uniona Olimpije in slovenske izbrane vrste Ivico Jurkovića. "Iz tekme v tekmo Slovenija igra bolje," meni pred srečanjem z Avstralijo.

Vse podrobnosti o svetovnem prvenstvu vam priskrbi naš mini portal Turčija 2010. Na Facebook profilu pa se za Žurnalovo majico lahko preizkusite v napovedi razultata.

Ivica Jurković je za Slovenijo zbral 61 nastopov in dosegel 488 točk. Trenutno je brez kluba, trenira in čaka na resno ponudbo. "Mislim, da so fantje dovolj pripravljeni. Pokazali so veliko željo. Zdaj gre zares: ena napaka in greš domov. Videli ste tekmo Hrvaške in Srbije, kjer bi se slednji kmalu spotaknili. Upam in verjamem, da lahko Slovenija zmaga. Če mislimo resno, moramo zmagati,“ za zurnal24.si napoveduje Jurković.

Slovenija je proti Avstralcem pred SP na Kitajskem igrala že dvakrat. Izkupiček je polovičen. Kako bo v tretje? "Poznamo najboljše avstralske igralce, ki so kakovostni, še posebej pod košem. Tudi ostala moštva so se proti njim zelo mučila. Njihova košarka se vzpenja. Slovenija pa je nekje pod vrhom že dolgo, čeprav pravega razultata še ni dosegla. Na Poljskem je malo manjkalo,“ meni nekdanji košarkar Uniona Olimpije in dodaja: "Iz tekme v tekmo Slovenija igra bolje. Rezerve ima Jaka Lakovič, tudi klop lahko prispeva več.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.